Spis dig rask har fået en unik mulighed for at hjælpe kvinder med rosacea til at få en bedre livskvalitet

SK Health (Bio-Kult Danmark) har i 2019 valgt at donere en økonomisk støtte til ernæringsterapi. Donationen er blevet tildelt Spis dig rask. Donationen målrettes kvinder, der har fået nedsat livskvalitet på grund af rosacea. Temaet bliver ”Ernæringsterapi til kvinder med rosacea med udgangspunkt i fordøjelsen”.

Forskning har vist, at kvinder der lever med rosacea ofte har nedsat livskvalitet. Og at det kan være utrolig svært at finde ud af, hvad man selv kan gøre for at påvirke rosacea i positiv retning. Hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for andre. Og det er lige præcis her ernæringsterapi har sin styrke. For her arbejder vi helt individuelt og tager udgangspunkt i at hver menneske er unikt med sin egen historie og genetik.

I min klinik har jeg hjulpet flere kvinder og mænd med rosacea. Og vejen til de gode resultater har været meget individuelle.

Der er tale om individuelle ernæringsterapiforløb, og resultaterne offentliggøres naturligvis ikke. SK Health (Bio-Kult Danmark) har ønsket at donere penge til et godt formål, og det blev altså til ernæringsterapi her i Spis dig rask. Du kan læse meget mere omkring ernæringsterapi her.

Det er mit største håb, at jeg med denne donation, kan hjælpe og støtte 9 kvinder til at komme til bunds i årsagen til rosacea. Og være med til at give kvinderne bevidsthed om, hvordan de med valg af kost og livsstil selv kan arbejde aktivt, for at dæmpe rosacea, og dermed få en bedre livskvalitet.

Kriterier for at deltage:

  • Du skal være top motiveret for at lægge din kost om. Jeg lover dig, at du er i trygge hænder hos mig. Det kommer til at blive i dit eget tempo, og du kommer til at få super lækker mad. Det vigtigste er, at du er stærk motiveret til at komme din rosacea til livs ved hjælp af kost og livsstil. Du optager en plads på et helt unikt forløb, og derfor er det vigtigt, at du får så meget ud af det som overhovedet muligt
  • Du skal have en rosacea diagnose fra en hudlæge
  • Din rosacea skal være synlig i form af rødme eller knopper/bumser
  • Du skal have haft rosacea i  minimum 12 måneder
  • Du må ikke være på lægeordineret medicinsk  behandling for rosacea under forløbet. Årsagen til dette er, at jeg ønsker at vi sammen finder ud af, hvad din kost og livsstil kan gøre for dig 

I hvilket tidsrum kører forløbet?

Forløbet startede op i oktober 2019 og forventes afsluttet efteråret 2020. Alle pladser er optaget.

Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask