Spis dig rask har fået en unik mulighed for at hjælpe kvinder med rosacea til at få en bedre livskvalitet

Har du eller en du holder af rosacea – så læs videre her. For jeg har fået en helt unik mulighed for at tilbyde GRATIS  ernæringsterapi til 9 kvinder med rosacea.

SK Health (Bio-Kult Danmark) har i 2019 valgt at donere en økonomisk støtte til Spis dig rask. Formålet med donationen er at yde støtte til ernæringsterapien, og jeg har selv kunne vælge, hvordan jeg vil gribe det an. Det er intet mindre end helt fantastisk.

Jeg har valgt, at pengene skal målrettes kvinder, der har fået nedsat livskvalitet på grund af rosacea. Temaet bliver ”Ernæringsterapi til kvinder med rosacea med udgangspunkt i fordøjelsen”.

Forskning har vist, at kvinder der lever med rosacea ofte har nedsat livskvalitet. Og at det kan være utrolig svært at finde ud af, hvad man selv kan gøre for at påvirke rosacea i positiv retning. Hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for andre. Og det er lige præcis her ernæringsterapi har sin styrke. For her arbejder vi helt individuelt og tager udgangspunkt i at hver menneske er unikt med sin egen historie og genetik.

I min klinik har jeg hjulpet flere kvinder og mænd med rosacea. Og vejen til de gode resultater har været meget individuelle. Har du rosacea får du nu muligheden for at ansøge om at få tildelt et ernæringsterapiforløb, der kan støtte dig i din individuelle vej for at støtte din krop i forhold til rosacea.

Det kommer til at foregå på den måde, at hver deltager får et 6 måneders ernæringsterapiforløb, der indeholder 4 konsultationer. Efter første konsultation bestilles en laboratorieanalyse, hvor det undersøges om der er huller i tarmen

Gennem forløbet arbejder vi os helt til bunds i, hvad der kan have forårsaget udbrud af rosacea hos den enkelte deltager. Og vi lægger en plan for, hvordan kost og livsstil kan hjælpe med at få vendt udviklingen.

Der er tale om individuelle ernæringsterapiforløb, og resultaterne offentliggøres naturligvis ikke. SK Health (Bio-Kult Danmark) har ønsket at donere penge til et godt formål, og det blev altså til ernæringsterpi her i Spis dig rask. Du kan læse meget mere omkring ernæringsterapi her.

Det er mit største håb, at jeg med denne donation, kan hjælpe og støtte 9 kvinder til at komme til bunds i årsagen til rosacea. Og være med til at give kvinderne bevidsthed om, hvordan de med valg af kost og livsstil selv kan arbejde aktivt, for at dæmpe rosacea, og dermed få en bedre livskvalitet.

Er der nogle kriterier for at deltage?
Ja – du skal opfylde disse kriterier for at komme i betragtning til en plads:

  • Du skal være top motiveret for at lægge din kost om. Jeg lover dig, at du er i trygge hænder hos mig. Det kommer til at blive i dit eget tempo, og du kommer til at få super lækker mad. Det vigtigste er, at du er stærk motiveret til at komme din rosacea til livs ved hjælp af kost og livsstil. Du optager en plads på et helt unikt forløb, og derfor er det vigtigt, at du får så meget ud af det som overhovedet muligt
  • Du skal have en rosacea diagnose fra en hudlæge
  • Din rosacea skal være synlig i form af rødme eller knopper/bumser
  • Du skal have haft rosacea i  minimum 12 måneder
  • Du må ikke være på lægeordineret medicinsk  behandling for rosacea under forløbet. Årsagen til dette er, at jeg ønsker at vi sammen finder ud af, hvad din kost og livsstil kan gøre for dig 

Er det helt gratis at deltage?
Stort set. Der er en egenbetaling på 500 kr, som dækker en del af laboratorieanalysen. Beløbet opkræves ved opstart, hvis du får en af de 9 pladser.

Normalt koster et forløb som dette 4.700 kr. hos mig, og laboratorieprøven koster 995 kr. Det vil sige, at du får et forløb til en værdi af  5.695 kr for kun 500 kr. Det er donationen fra SK Health (Bio-Kult Danmark), der dækker udgiften til forløbet.

Kan der komme ekstra udgifter?
Hvis jeg mener, at det vil give mening, at du tager kosttilskud i gennem forløbet, informerer jeg dig om det. Det er helt op til dig selv, om du vil supplere dit forløb med kosttilksud. Det er ikke et krav for at deltage. Mine anbefalinger omkring kosttilskud er helt uafhængig af SK Health (Bio-Kult Danmark).

I hvilket tidsrum kører forløbet?
Efterhånden som de 9 deltagere udvælges startes de enkelte forløb op. Hvert forløb er på 6 måneder. Du skal være klar til at komme i gang med det samme.

Hvor foregår konsultationerne?
Du vælger selv om du vil møde mig i klinikken i Hornbæk eller Græsted eller om du hellere vil mødes på Skype. 

Hvem udvælger deltagerne?
Det gør jeg. Du skal udfylde et lille spørgeskema, når du ansøger om en plads, og ud fra dine svar vurderer jeg, om du lever op til kriterierne. Jeg vælger så godt jeg kan ud fra sværhedsgraden af rosacea og hvor motiveret ansøgerne er.

Hvordan ansøger man:
Send mig en mail på [email protected] Skriv at du gerne vil ansøge om en friplads til ernæringsterapi. Så sender jeg dig et lille spørgeskema, som du hurtigt kan udfylde og returnere til mig. Du vil indenfor 2 uger modtage svar fra mig, om du får en plads på holdet. Du skal være hurtig. Jeg forventer, at pladserne rives væk.


Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask