Mos og pesto

Tofu pålæg

Tofu er et soja produkt, der er lavet af koaguleret sojamælk, der presses i blokke. Tofu er ikke et fermenteret produkt som f.eks Tempeh. Tofu kaldes også for sojabønneost. Har et proteinindhold på ca. 8%.

Ingredienser

Antal: -

1 glas/pakke tofu
Et bundt frisk basilikum
Citronsaft
Dijonsennep
1-2 fed hvidløg – kan udelades
Lidt olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hæld væden fra tofuen. Lad den dryppe af, eller tør den i et klæde Blend alle ingredienserne i en foodprocesser eller med stavblender. Tilsæt evt lidt mere olivenolie for en mere blød konsistens. Smag til.

Note

Holder 3-4 dage på køl.

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask