Salat

Quinoa salat med broccoli

Broccoli indeholder stoffet sulforaphane – et fytokemikalie – der menes at have en gavnlig betydning i forhold til bl.a blodsukkerniveauet i kroppen og cancerforebyggende egenskaber. For at sulforaphane bliver aktiveret i broccoli skal den tilberedes. Det sker når du skærer broccolien i stykker, og når den koges.

Vælger du at spise rå broccoli har du gavn af mange af dens andre sunde egenskaber, som f.eks svovlforbindelserne, vitaminerne, kostfibrene. Broccoli indeholder også 5 gr protein pr 100 gr broccoli.

Ingredienser

Antal: -

Broccoli i små buketter (overhældt med kogende vand og afdryppet i et dørslag)
En portion kogt rød quinoa
1 rød peberfrugt i små tern
½ dl pinjekerner
½ dl paranødder, groft hakkede

Dressing:
8 spsk olivenolie
citronsaft
Dijonsennep
Frisk dild
Et lille fed hvidløg – kan udelades
Salt og peber

Fremgangsmåde

Dressingen blendes – gerne med stavblender.
Bland ingredienserne til salaten med dressingen.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top