Salat

Rødbedesalat med misodressing

Rødbedesalat tilberedt med rå rødbeder og valnødder.

Miso er en pasta lavet på fermenterede sojabønner. Det er superfood til de gavnlige bakterier, der bor i tarmen. Misopasta bruges til misosupper, og som smagsgiver i dressinger og supper. Bruger du misopasta i varme retter skal du være opmærksom på, at den ikke tåler at koge. Så ødelægges de sundhedsfremmende egenskaber.

Ingredienser

4 rødbeder, rå, skrællede
70 g valnødder
1 bundt persille
1 bundt basilikum

Dressing:
4 spsk ristet sesamolie
1/2 – 1 spsk sød miso
Citronsaft
Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær rødbeden i meget små tern. Snit basilikum og persille, og hak valnødderne groft.
Bland dressingen godt. Og smag til.
Bland dressingen med salaten . Lad den gerne trække 15 minutter inden den spises.

Note

En rødbedesalat der holder fint til dagen efter.

Tip

Find opskrift på fermenteret kål her

Scroll to Top

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og
raskhed med Spis dig rask