Salat

Rødbedesalat med misodressing

Rødbedesalat tilberedt med rå rødbeder og valnødder.

Miso er en pasta lavet på fermenterede sojabønner. Det er superfood til de gavnlige bakterier, der bor i tarmen. Misopasta bruges til misosupper, og som smagsgiver i dressinger og supper. Bruger du misopasta i varme retter skal du være opmærksom på, at den ikke tåler at koge. Så ødelægges de sundhedsfremmende egenskaber.

Ingredienser

4 rødbeder, rå, skrællede
70 g valnødder
1 bundt persille
1 bundt basilikum

Dressing:
4 spsk ristet sesamolie
1/2 – 1 spsk sød miso
Citronsaft
Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær rødbeden i meget små tern. Snit basilikum og persille, og hak valnødderne groft.
Bland dressingen godt. Og smag til.
Bland dressingen med salaten . Lad den gerne trække 15 minutter inden den spises.

Note

En rødbedesalat der holder fint til dagen efter.

Tip

Find opskrift på fermenteret kål her

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask