Salat

Quinoasalat med asparges

Skøn sommersalat, når der er friske asparges.

Ingredienser

Antal: -

200 g quinoa
1 stor rød peberfrugt, finthakket
5 grønne asparges
1 stor håndfuld ruccola
2 spsk solsikkekerner

Dressing:
Olivenolie
Citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinoaen og afkøl.
Kog de grønne asparges få minutter i lidt vand. De skal ikke dækkes af vand i gryden. De skal stadig være sprøde.
Skær asparges i 2 cm lange stykker.
Bland quinoa, peberfrugt, asparges, og kerner sammen med dressingen.
Vend til sidst ruccolaen i.

Note

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask