Salat

Quinoasalat med asparges

Skøn sommersalat, når der er friske asparges.

Ingredienser

Antal: -

200 g quinoa
1 stor rød peberfrugt, finthakket
5 grønne asparges
1 stor håndfuld ruccola
2 spsk solsikkekerner

Dressing:
Olivenolie
Citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinoaen og afkøl.
Kog de grønne asparges få minutter i lidt vand. De skal ikke dækkes af vand i gryden. De skal stadig være sprøde.
Skær asparges i 2 cm lange stykker.
Bland quinoa, peberfrugt, asparges, og kerner sammen med dressingen.
Vend til sidst ruccolaen i.

Note

Tip

Scroll to Top

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og
raskhed med Spis dig rask