Salat

Quinoasalat med asparges

Skøn sommersalat, når der er friske asparges.

Ingredienser

Antal: -

200 g quinoa
1 stor rød peberfrugt, finthakket
5 grønne asparges
1 stor håndfuld ruccola
2 spsk solsikkekerner

Dressing:
Olivenolie
Citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinoaen og afkøl.
Kog de grønne asparges få minutter i lidt vand. De skal ikke dækkes af vand i gryden. De skal stadig være sprøde.
Skær asparges i 2 cm lange stykker.
Bland quinoa, peberfrugt, asparges, og kerner sammen med dressingen.
Vend til sidst ruccolaen i.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top