Frokost og aftensmad

Quinoa frikadeller

Quinoa frikadeller er geniale som frokost, aftensmad eller i madpakken. Jeg bager dem altid i ovnen, så jeg slipper for at stege. Det er en både sund og nem løsning.

Quinoa er en god proteinkilde, som du kan bruge i både quinoa frikadeller, veganske patéer, brød, grød og som erstatning for ris.

Spis quinoa frikadeller med en mættende salat til. 

Ingredienser

Antal: -

4 dl quinoa
4 dl revne rodfrugter, fx gulerødder, rødbede, sød kartoffel
1 rødløg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 dl glutenfri havregryn
1 tsk paprika
1 tsk garam masala
saft fra 1 citron
3 spsk loppefrøskaller
1 dl vand

Fremgangsmåde

Kog quinoaen efter anvisning på posen
Rør quinoaen sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt, peber, citronsaft. Konsistensen skal være som en fast grød
Lad farsen trække min 15 minutter så den bliver mere fast. Det er loppefrøskallerne der skal have lov til at virke.
Form frikadeller med en ske og sæt dem på en bradepande på bagepapir.
Bages i ovnen ved 180 grader – ca 30 minutter – måske mere – alt afhængig af størrelse.

Note

Tip

Kan fryses
Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top