Frokost og aftensmad

Ovnbagte søde kartofler og tomater

Ovnbagte søde kartofler har en smuk farve og smager så skønt.

I denne opskrift er proteinkilden quinoa, som fås i både hvid, rød og sort. De har samme egenskaber, så du kan frit vælge hvilken variant du vil bruge.

Jeg har ikke skrevet mængder på denne opskrift. Brug den mængde du synes. Hvis du har noget til overs kan du spise det i en kold salat næste dag. Bland f.eks resterne sammen med fintsnittet spidskål eller grønkål, og top med groft hakkede krydderurter.

Ingredienser

Antal: -

Søde kartofler
Små tomater
Ruccola
Rød quinoa
Olivenolie
Citronsaft
Tørret oregano
Balsamico
Salt og peber

Fremgangsmåde

Vask de søde kartofler og skær dem i både. Behold skrællen på, hvis de er økologiske.
Vask og skær tomaterne i halve.
Læg begge dele på en bageplade med bagepapir. Drys med lidt havsalt, peber og evt tørret oregano. Dryp lidt balsamico over.
Bag i ca 20-30minutter til kartoflerne er møre.
Skyld og kog quinoa som anvist på posen.
Når quinoaen er klar bland med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Bland de ovnbagte grøntsager med quinoa og ruccola. Smag til med citron, salt og peber.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top