Salat

Linsesalat

Nem som et fuldt måltid eller som tilbehør til veganske frikadeller.

Ingredienser

Antal: -

100 g ruccolasalat
200 g friske spinatblade
250 g kogte puy linser
1 æble i tynde både eller små tern
1 avokado i tern

Dressing:
3 spsk oliven olie
1 spsk hørfrøolie
limesaft
salt og peber

Fremgangsmåde

Pisk dressingen sammen og vend den med linserne. Lad det gerne trække 15 minutter, hvis du har tid til det.
 Vend linserne med resten af ingredienserne, og spis denne salat som enten hovedmåltid eller tilbehør.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top