Salat

Linsesalat

Nem som et fuldt måltid eller som tilbehør til veganske frikadeller.

Ingredienser

Antal: -

100 g ruccolasalat
200 g friske spinatblade
250 g kogte puy linser
1 æble i tynde både eller små tern
1 avokado i tern

Dressing:
3 spsk oliven olie
1 spsk hørfrøolie
limesaft
salt og peber

Fremgangsmåde

Pisk dressingen sammen og vend den med linserne. Lad det gerne trække 15 minutter, hvis du har tid til det.
 Vend linserne med resten af ingredienserne, og spis denne salat som enten hovedmåltid eller tilbehør.

Note

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask