Frokost og aftensmad

Linsefrikadeller

Røde linser koger nemt ud og er derfor gode at bruge som fyld i veganske frikadeller.
Røde linser er en god kilde til både protein, kostfibre og mineraler.

Ingredienser

Antal: -

2 dl røde splitlinser
1 dl græskarkerner, hakket eller blendet groft
1 dl glutenfri havregryn
1 dl fuldkorn rismel
1 dl vand
¼ dl olivenolie
1 finthakket løg
1-2 tsk himalaya salt
2 tsk karry
1 tsk paprika
1 tsk garam masala
Fint revet skal fra 1 citron
saft fra ½ citron
2 fed hvidløg, presset
friskkværnet peber
Evt hakket persille

Fremgangsmåde

Skyl linserne. Kog linserne møre ved svag varme i ca 10 minutter. Hæld dem i en sigte og skyl dem. Kom dem i en skål sammen med alle øvrige ingredienser og rør til en fars. Lad den hvile et kvarters tid inden du former farsen til frikadeller. Bages i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll til toppen