Frokost og aftensmad

Linsebøffer

Linsebøffer med gulerødder og krydderurter. For ekstra sundhed bages bøfferne i ovnen i stedet for pandestegning.

Linser indeholder masser af protein, mineraler og fibre. Derudover indeholder linser naturligt planteøstrogen, der kan støtte kvinder i overgangsalderen, hvor østrogenniveauerne falder.

Denne hvidkålssalat egner sig godt til linsebøffer.

Ingredienser

Antal: -

4 dl kogte Le Pey linser (de grønne)
2 store gulerødder, revet
1 rødløg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 spsk tamari
1 tsk paprika
Saft fra ½ citron
hakkede krydderurter: persille, dild, oregano, basilikum
2 spsk loppefrøskaller
½ dl vand
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne
Smag til med salt, peber og citron
Lad farsen trække min 15 minutter så den bliver mere fast. Det er loppefrøskallerne der skal have lov til at virke.
Form bøffer og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen på 200 grader, ca 30 minutter.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top