Det hjemmebagte
Kerneknækbrød
Kerneknækbrød med kerner og glutenfrit mel. Perfekt som erstatning for brød, når du starter på en glutenfri kostplan.
Det lækre kerneknækbrød som mange af mine klienter vender tilbage til igen og igen. Det er nemt at lave, mætter godt og er fyldt med kostfibre og mineraler.
Spis det f.eks sammen med en hjemmelavet hummus og en hvidkålssalat. Eller som tilbehør til suppe med en rødbedemos til.
Ingredienser
1 dl quinoaflager
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl birkes
1 dl hirsemel/amarentmel
2,5 dl fuldkorns rismel/glutenfri havremel
2 dl koldt vand
1 dl olivenolie
1 tsk salt
Fremgangsmåde
Alle frø og kerner blandes sammen med vand, olie og salt. Tilsæt melet og rør godt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Dejen fylder knap 2 plader. Skær knækbrødene ud i ønsket størrelse og bag dem i 20 minutter ved 180 grader.