Frokost og aftensmad

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat på traditionel vis med purløg og radiser.

Kogte kartofler, der afkøles, er superfood til dine tarmbakterier. Kog kartofler med skræl, og lad dem overnatte i køleskabet. Stivelsen  bliver i forbindelse med nedkølingen til ufordøjelige fibre – den optimale næring for tarmbakterierne. Du kan gøre det samme trick med fuldkornsris og andre rodfrugter.

Ingredienser

Antal: -

Kartofler kogt dagen før
Purløg
Radiser
Dressing:
Mayonaise uden æg
Karry
Dijonsennep
Citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i tern/skiver (behold skrællen på)
Rør dressingen og smag til
Bland kartofler, radiser og dressing
Drys med purløg

Note

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask