Frokost og aftensmad

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat på traditionel vis med purløg og radiser.

Kogte kartofler, der afkøles, er superfood til dine tarmbakterier. Kog kartofler med skræl, og lad dem overnatte i køleskabet. Stivelsen  bliver i forbindelse med nedkølingen til ufordøjelige fibre – den optimale næring for tarmbakterierne. Du kan gøre det samme trick med fuldkornsris og andre rodfrugter.

Ingredienser

Antal: -

Kartofler kogt dagen før
Purløg
Radiser
Dressing:
Mayonaise uden æg
Karry
Dijonsennep
Citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i tern/skiver (behold skrællen på)
Rør dressingen og smag til
Bland kartofler, radiser og dressing
Drys med purløg

Note

Tip

Scroll to Top

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og
raskhed med Spis dig rask