Salat

Hvidkåls salat

En lækker coleslaw tilsat probiotiske bakterier i form af surkål.

Ingredienser

Antal: -

Fintsnittet hvidkål, ca 400 g
Fintrevet gulerødder, ca 200 gr
2 spsk surkål

Dressing:
2 dl sojayoghurt
Citronsaft, salt, peber
Karry
Dijonsennep

Fremgangsmåde

Dræn sojayoghurten et par timer. Det gøres nemt ved at lægge et tyndt klæde/ostelærred i en si, og hælde sojayoghurten i klædet. Sæt en skål under og placer det i køleskabet. Efter et par timer er yoghurten lækker cremet.

Rør den drænede yoghurt sammen med cironsaft, sennep og krydderier. Smag til.
Vend med kål, gulerødder og lidt surt.

Note

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask