Salat

Hvidkåls salat

En lækker coleslaw tilsat probiotiske bakterier i form af surkål.

Ingredienser

Antal: -

Fintsnittet hvidkål, ca 400 g
Fintrevet gulerødder, ca 200 gr
2 spsk surkål

Dressing:
2 dl sojayoghurt
Citronsaft, salt, peber
Karry
Dijonsennep

Fremgangsmåde

Dræn sojayoghurten et par timer. Det gøres nemt ved at lægge et tyndt klæde/ostelærred i en si, og hælde sojayoghurten i klædet. Sæt en skål under og placer det i køleskabet. Efter et par timer er yoghurten lækker cremet.

Rør den drænede yoghurt sammen med cironsaft, sennep og krydderier. Smag til.
Vend med kål, gulerødder og lidt surt.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top