Mos og pesto

Hummus

Hummus er rig på proteiner og sunde fedtstoffer, og er god i en vegansk kostplan. Prøv at skifte kikærterne ud med andre kogte tørrede bønner, f.eks butterbeans eller hvide bønner, næste gang du vil lave en hummus.

Ingredienser

Antal: -

200 g tørrede kikærter – eller kikærter fra dåse (de er klar til brug)
3 spsk tahin
Friskpresset citronsaft fra 1/2 citron
1 tsk stødt spidskommen
Cayennepeber
2 spsk tamari
1/2 dl koldtpresset olivenolie (kan udelades for en mere fedtfattig variant)
Salt og friskkværnet peber
Vand til at justere

Fremgangsmåde

Udblød og kog kikærterne. De skal være velkogte og bløde. (du kan også bruge kikærter fra dåse)
Blend kikærter med de øvrige ingredienser. Tilfør vand og lidt olivenolie til den konsistens du bedst kan lide.
Smag til med tahin, citron, tamari, salt og peber.

Note

Hummus holder sig fint 5 dage på køl.

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top