Mos og pesto

Hummus

Hummus er rig på proteiner og sunde fedtstoffer, og er god i en vegansk kostplan. Prøv at skifte kikærterne ud med andre kogte tørrede bønner, f.eks butterbeans eller hvide bønner, næste gang du vil lave en hummus.

Ingredienser

Antal: -

200 g tørrede kikærter – eller kikærter fra dåse (de er klar til brug)
3 spsk tahin
Friskpresset citronsaft fra 1/2 citron
1 tsk stødt spidskommen
Cayennepeber
2 spsk tamari
1/2 dl koldtpresset olivenolie (kan udelades for en mere fedtfattig variant)
Salt og friskkværnet peber
Vand til at justere

Fremgangsmåde

Udblød og kog kikærterne. De skal være velkogte og bløde. (du kan også bruge kikærter fra dåse)
Blend kikærter med de øvrige ingredienser. Tilfør vand og lidt olivenolie til den konsistens du bedst kan lide.
Smag til med tahin, citron, tamari, salt og peber.

Note

Hummus holder sig fint 5 dage på køl.

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask