Salat

Grønkålssalat med kikærter

Grønkålssalat med kikærter smager skønt, når de er nykogte. Smagen er helt uden sammenligning med de man kan købe færdigkogte på dåse. Husk at du kan koge en stor portion kikærter, og fryse dem ned i portionsposer. Så har du altid nem adgang til hjemmekogte proteiner.

Ingredienser

Antal: -

100 g tørre kikærter
Lidt arame tang
4 Grønkålsblade
1 stor gulerod skåret i tynde skiver
1 dl ærter – friske eller frosne optøede
2 spsk sesamfrø

Dressing:
Sesamolie
Revet ingefær
Lime-/citronsaft
Tamari
Salt, peber

Fremgangsmåde

Læg kikærter i blød natten over og kog dem i nyt vand næste dag.
Læg tang i blød i 10-15 min i lunkent vand – den skal blive blød
Find ud af hvad dine smagsløg bedst kan lige, når du laver en dressing. Bland dressingen sammen og smag til hen ad vejen.
Vend kikærterne og tangen med dressingen. Lad det gerne trække lidt.

Skyl og hak grønkålsblade. Bland grønkål, tang, kikærter med de øvrige ingredienser. Smag til med salt, peber og citron

Note

Tip

Kog en stor portion kikærter og lav hummus samtidig.
Hummus kan også fryses.

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top