Mos og pesto

Grønkålspesto

Grønkål tilhører korsblomst familien, som har en støttende effekt på vores levers afgiftningsevne. Derudover indeholder grønkål  høje mængder C-vitamin, beta-caroten, calcium og kostfibre.

Ingredienser

Antal: -

1 stor håndfuld grønkålsblade (persille, basilikum, friske skvalderkål kan bruges i stedet)
1 håndfuld hasselnødder
1 fed hvidløg
½ – 1 dl olivenolie
fintrevet skal af 1 øko citron
saft af ca ½ citron
himalayasalt

Fremgangsmåde

Alt blendes. Smages til.

Note

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask