Mos og pesto

Grønkålspesto

Grønkål tilhører korsblomst familien, som har en støttende effekt på vores levers afgiftningsevne. Derudover indeholder grønkål  høje mængder C-vitamin, beta-caroten, calcium og kostfibre.

Ingredienser

Antal: -

1 stor håndfuld grønkålsblade (persille, basilikum, friske skvalderkål kan bruges i stedet)
1 håndfuld hasselnødder
1 fed hvidløg
½ – 1 dl olivenolie
fintrevet skal af 1 øko citron
saft af ca ½ citron
himalayasalt

Fremgangsmåde

Alt blendes. Smages til.

Note

Tip

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK
TEMA AFTEN
Smerter og inflammation
Onsdag 6. februar 2019
kl. 18:30 - 21:00

Glimt, Græsted Hovedgade 34 A, Græsted
LÆS MERE HER
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top