Salat

Grønkåls salat

Et boost af antioxidanter og kostfibre. Grønkål og løg støtter din levers afgiftningsevne, og både grønkål og gulerødder indeholder høje mængder antioxidanter og beta-caroten, der styrker hud og knogler.

Ingredienser

Antal: -

300 g grønkål
1 rødløg, i tynde ringe
1 æble, i tynde både
2 gulerødder, i tynde skiver
Pinjekerne, let ristede på panden ved svag varme

Dressing:
Bland 4 spsk olivenolie
1-2 spsk æblecider eddike
1 tsk uopvarmet honning
lidt himalaya salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl og tør grønkålen. Fjern den grove stilk. Riv eller hak den i passende stykker (ikke for store). Bland kålen med de øvrige ingredienser.

Note

Tip

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask