Salat

Grønkåls salat

Et boost af antioxidanter og kostfibre. Grønkål og løg støtter din levers afgiftningsevne, og både grønkål og gulerødder indeholder høje mængder antioxidanter og beta-caroten, der styrker hud og knogler.

Ingredienser

Antal: -

300 g grønkål
1 rødløg, i tynde ringe
1 æble, i tynde både
2 gulerødder, i tynde skiver
Pinjekerne, let ristede på panden ved svag varme

Dressing:
Bland 4 spsk olivenolie
1-2 spsk æblecider eddike
1 tsk uopvarmet honning
lidt himalaya salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl og tør grønkålen. Fjern den grove stilk. Riv eller hak den i passende stykker (ikke for store). Bland kålen med de øvrige ingredienser.

Note

Tip

Scroll to Top

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og
raskhed med Spis dig rask