Salat

Quinoa salat med grønkål

Quinoa er naturligt glutenfri og rig på både kostfibre, proteiner og mineraler.
Det er et lille frø, der er nemt at tilberede. Skyl frøene grundigt. Kog i dobbelt mængde vand i 10 minutter under låg. Lad det herefter trække yderligere 10 minutter i gryden stadig under låg.

Der kan dannes et skumlag, når du skyller quinoaen inden kogning. Det skyldes, at frøene indeholder saponiner, der er et sæbeagtigt bitterstof. Skyl quinoaen grundigt, så den bitre smag forsvinder inden du koger den.

Ingredienser

Antal: -

Kogt rød quinoa
4 store blade grønkål, finthakket
½ dl græskarkerner
½ dl solsikkekerner
½ dl pinjekerner

Fremgangsmåde

Blandes med revet citronskal, lidt citronsaft, olivenolie, havsalt og friskkværnet peber.

Note

Tip

Kog en dobbeltportion quinoa, og opbevar i køleskabet. Så har du nem adgang til proteiner dagen efter.

Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top