Salat

Quinoa salat med grønkål

Quinoa er naturligt glutenfri og rig på både kostfibre, proteiner og mineraler.
Det er et lille frø, der er nemt at tilberede. Skyl frøene grundigt. Kog i dobbelt mængde vand i 10 minutter under låg. Lad det herefter trække yderligere 10 minutter i gryden stadig under låg.

Der kan dannes et skumlag, når du skyller quinoaen inden kogning. Det skyldes, at frøene indeholder saponiner, der er et sæbeagtigt bitterstof. Skyl quinoaen grundigt, så den bitre smag forsvinder inden du koger den.

Ingredienser

Antal: -

Kogt rød quinoa
4 store blade grønkål, finthakket
½ dl græskarkerner
½ dl solsikkekerner
½ dl pinjekerner

Fremgangsmåde

Blandes med revet citronskal, lidt citronsaft, olivenolie, havsalt og friskkværnet peber.

Note

Tip

Kog en dobbeltportion quinoa, og opbevar i køleskabet. Så har du nem adgang til proteiner dagen efter.

Scroll to Top

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask