Det hjemmebagte

Kerneknækbrød

Kerneknækbrød med kerner og glutenfrit mel. Perfekt som erstatning for brød, når du starter på en glutenfri kostplan.

Det lækre kerneknækbrød som mange af mine klienter vender tilbage til igen og igen. Det er nemt at lave, mætter godt og er fyldt med kostfibre og mineraler. 

Spis det f.eks sammen med en hjemmelavet hummus og en hvidkålssalat. Eller som tilbehør til suppe med en rødbedemos til.

Ingredienser

1 dl quinoaflager
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl birkes
1 dl hirsemel/amarentmel
2,5 dl fuldkorns rismel/glutenfri havremel
2 dl koldt vand
1 dl olivenolie
1 tsk salt

Fremgangsmåde

Alle frø og kerner blandes sammen med vand, olie og salt. Tilsæt melet og rør godt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Dejen fylder knap 2 plader. Skær knækbrødene ud i ønsket størrelse og bag dem i 20 minutter ved 180 grader.

Note

Opbevares køligt.

Tip

Kan fryses.
Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll til toppen