Det søde

Brownie

Denne brownie er en kage med god samvittighed. Med masser af protein, kostfibre og sunde fedtstoffer. Bliv ikke forskrækket over mængden af dadler, selv om dadler er søde og indeholder sukker. Dadler indeholder 63% sukkerarter, hvoraf fruktose og glukose udgør det meste. Dadler indeholder tilgengæld også store mængder mineraler og nogle vitaminer. Denne brownie provokerer ikke dit blodsukker, da den også har et højt indhold af protein og fedt.

Server brownie med friske jordbær eller blåbær. Eller brug den som en sund snack efter træning. Den giver et godt energikick, og fylder dine depoter op efter en hård træning.

Ingredienser

Antal: -

20 medjool dadler (husk at fjerne stenene)
3 store spsk jomfru kokosolie
5 dl kogte sorte bønner
½ ds kokosmælk
5 toppede spsk sukkerfri kakaopulver
Korn fra 1 vaniljestang eller 2 tsk vaniljepulver (uden sukker)
1 knivspids havsalt
2 dl groft hakkede valnødder/pekannødder

Fremgangsmåde

I denne opskrift skal du bruge en foodprocessor med kniven i.

Blend dadler og kokosolie til en ensartet fin masse.
Tilsæt bønner, kokosmælk, kakao, vanilje og salt. Blend igen til massen er en fin ensartet dej. Det tager et stykke tid. Giv evt. foodprocessoren en pause midtvejs så den ikke bliver for varm. Smag på dejen om du synes der er nok kakaosmag i. Tilsæt mere kakao hvis du synes der mangler smag. Der er forskel på smagen af kakaopulver, alt afhængig af hvilket produkt du vælger. Derfor kan det være nødvendigt, at du tilsætter lidt ekstra.

Rør til sidst de hakkede nødder i. Kom dejen i en form beklædt med bagepapir.
Bages 170 grader i 40 minutter. Lad kagen køle af på en rist på bagepapiret (den knækker hvis du lægger den direkte på risten).
Denne brownie holder fint en uge i køleskab.

Note

Tip

Holder sig i flere dage på køl og kan fryses.
Grib muligheden
Start et personligt forløb
Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.
Ja tak - jeg vil gerne ringes op
LUK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll til toppen