Ernæringsviden med Carina Kock

Foredrag om stress

Focus på at bygge celler op

Del gerne mit foredrag

Del på email
Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook

Reserver din forhåndsbooking

Foredrag om stress

Mit foredrag om stress sætter fokus på madens betydning ved længerevarende stressperioder.
Langvarig stress udpiner kroppen. Det kan blive svært at finde energi, at tænke kreativt, at finde livslysten.

Når man er stresset er det fristende at vælge de hurtige madløsninger, slik og koffein. Og det er en rigtig dårlig idé. Det er valg, som gør det svært for kroppen at restituere sig og blive fyldt med fornyet energi.

Maden løser ikke alt når du er stresset. Men det går ikke uden den rette kost til at bygge sunde celler, der kan håndtere stress. På dette foredrag om stress, kommer jeg omkring flere elementer i hormonsystemet, der bidrager til at give endnu mere stress. Og jeg forklarer hvorfor koffein, sukker og hurtige madløsninger kan gøre ondt værre.

Under længerevarende stressperioder, kan du betragte din mad som din medicin. Alt hvad du putter i munden bygger enten din krop sundt op eller bryder ned og gør det endnu sværere at få energi og livslyst tilbage.

På dette foredrag om stress kommer jeg omkring det stressede hormonsystem, og hvad der sker i kroppen, når stress har stået på over en længere periode. Jeg kommer med praktiske anvisninger til, hvordan man kan tilrettelægge sin kost – uden at blive stresset.

Det kan lade sig gøre, at leve sundt og hormonvenligt, på en enkel og overskuelig måde. Det handler om at have viden om, hvad der er de gode løsninger.

SPIS DIG RASK

Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask