Ernæringsviden med Carina Kock

Foredrag om smerter og inflammation

Focus på at bygge celler op

Del gerne mit foredrag

Reserver din forhåndsbooking

Foredrag om smerter og inflammation

Mange mennesker lever med kroniske smerter, og har et stort indtag af smertestillende medicin.

Der er kommet meget fokus på smerter og kronisk inflammation de seneste år. Inflammation er en betændelsestilstand i kroppens væv, og den indgår i næsten alle kroniske sygdomme i den vestlige verden.

Der forskes meget i inflammation, og i dag har vi stor viden om, hvilke fødevarer og hvilken type træning, der er gavnlig for de, som lider af smerter og kronisk inflammation.

Jeg holder dette foredrag om smerter sammen med Osteopat og Fysioterapeut Lau Saugmann. Sammen har vi lavet et foredrag om smerter, der giver deltagerne en relevant viden om flere af årsagerne til kronisk inflammation, og hvordan man kan indføre en anti-inflammatorisk livsstil.

Vil I gerne vide mere om inflammation og få indsigt i, hvad man kan gøre i sin hverdag for at mindske inflammation og smerter, så er dette foredrag om smerter et godt sted at starte. Vi forklarer smertemekanismerne og sammenhængen til den mad man spiser. Vi giver inspiration til tiltag, som I kan starte op med allerede dagen efter.

Vi fortæller også omkring tarmens betydning for kronisk inflammation, og hvor stor betydning det har at tage vare på bakterierne, der bor i tarmen.

Vores foredrag bygger på seneste forskning og viden fra klinisk praksis.

SPIS DIG RASK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top