Ernæringsviden med Carina Kock

Foredrag om lavt stofskifte

Focus på at bygge celler op

Del gerne mit foredrag

Del på email
Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på google

Reserver din forhåndsbooking

Foredrag om lavt stofskifte

Gennem de seneste år har der været meget opmærksomhed på lavt stofskifte. Flere og flere oplever uforklarlig træthed, vægtøgning eller dårligt humør, uden at der kan findes en forklaring. Måske giver blodprøvesvar fra lægen heller ikke umiddelbart et godt svar.

Stofskiftet er afgørende for sundhed og trivsel, fordi stofskiftehormonerne påvirker stort set alle celler i kroppen. Nogle af kendetegnene på lavt stofskifte er træthed, kuldskær, tristhed, smerter i muskler og led, vægtøgning og tør hud.

Det kan være et meget diffust billede af symptomer, som hos mange giver nedsat livskvalitet. Interessant er det, at langt de fleste med lavt stofskifte er kvinder. Man regner også med, at der er mange der har lavt stofskifte uden at være vidende om det.

Kost og livsstil har stor indvirkning på stofskiftet. Et lavt stofskifte kan støttes med den rette kost- og livsstil. Og et stofskifte der er på vej til at blive for lavt kan komme i balance igen.

Mange faktorer spiller ind på stofskiftet. Mit foredrag om lavt stofskifte sætter fokus på nogle af de afgørende faktorer for at rette op på stofskiftet. F.eks gener, stress, tarmbakterierne, immunsystemet, leveren, blodsukker-regulering og meget mere.

Dette foredrag om lavt stofskifte, giver forklaringer på nogle af årsagerne til lavt stofskifte. Og jeg giver et overblik over hormoner og organer, der er involveret i stofskifteprocesserne. Deltagerne vil efter foredraget kunne i gangsætte flere tiltag, der hjælper stofskiftet tilbage i balance.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at høre mere om dette foredrag om lavt stofskifte.

SPIS DIG RASK

Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask