Ernæringsviden med Carina Kock

Foredrag om en god fordøjelse

Focus på at bygge celler op

Del gerne mit foredrag

Reserver din forhåndsbooking

Foredrag om en god fordøjelse

Det handler ikke kun om hvad du spiser – men om du optager det du spiser.

Kom med på en rejse, der starter på din tallerken, og guider dig gennem hele fordøjelsessystemet. Mange mekanismer skal være i orden for at næringsstofferne fra din mad også optages i kroppens celler. Flere fordøjelsesmekanismer kan være kørt af sporet gennem livet, og resultatet kan være, at du ikke får de næringsstoffer du har behov for.

Dette foredrag om fordøjelsen giver et godt overblik over, hvad man selv kan gøre i hverdagen for at trimme sin fordøjelse.

I dag ved vi, at der er meget mere kommunikation fra tarmen og op til hjernen end der er fra hjernen og ned i tarmen. Livet i tarmen har utrolig stor påvirkning på, hvordan vi har det. Hvordan spiser man sig til sunde tarmbakterier? Det er mere aktuelt end nogensinde før.

Sommerfugle i maven eller nervøs mave – der er også mange forskellige følelser forbundet med fordøjelsen. Hvad betyder stress mon for fordøjelsen, og hvordan spiser man sig til en velfungerende fordøjelse, hvor næringsstoffer optages så effektivt som muligt?

På mit foredrag om fordøjelsen giver jeg godt og forståeligt overblik over hele fordøjelsessystemet. I får viden om, og idéer til, hvordan man kan rette op på ubalancer.

Få inspiration til, hvordan du optager den mad du spiser på dette foredrag om fordøjelsen.

SPIS DIG RASK


Modtag mit nyhedsbrev 

Bliv inspireret om mad og
rashed med spis dig rask
Abonnér
close-link
Scroll to Top