Laboratorieanalyser

Laboratorieanalyser er er et værktøj, der kan bruges for at komme mere i dybden med at finde de grundlæggende årsager til sygdom og ubalancer. Analyser kan aldrig stå alene i et behandlingsforløb. Det er vigtigt at sammenholde analysen med dine symptomer og din historie.

Når du er i kontakt med din læge, kan du få lavet de relevante laboratorieanalyser, som det offentlige tilbyder. Finder I ikke svar her der forklarer, hvorfor du har symptomer og ikke trives, er det muligt at gå et skridt videre via private laboratorier.

Det kan være relevant at bruge analyser i forbindelse med længerevarende ubalancer, hvor en kostomlægning ikke har den ønskede effekt. Analyserne kan give os et overblik over mulige sammenhænge, og en forståelse for hvorfor den gennemførte kostomlægning ikke har givet resultat.

Jeg samarbejder med laboratorier, der udfører test inden for mange områder. Det er laboratorieanalyser, der udføres i udlandet. Typisk i Europa og USA. Du kan få et overblik over flere af de laboratorieanalyser jeg arbejder med her.

Biokemiske markører

ANALYSETYPER

Der er mange måder at teste ernæringsstatus og biokemiske markører. Ved at vælge den mest målrettede testmetode, kommer du tættere på at nå dit mål. Jeg bruger laboratorieanalyser fra respekterede laboratorier, der bygger deres analyser op på baggrund af forskning indenfor medicin og ernæring.

Analyserne kan belyse mange forskellige funktionelle områder i kroppen, som f.eks neurotransmittere, bakterier i tarmen, næringsstatus og hormonel status.

Laboratorieanalyser er forskellige, og kan bestå i prøver fra urin, fæces, blod, spyt eller hår. Nogle analyser er nemme at tage og kan udføres hjemme. Andre består af blodprøver, der kræver en tur omkring laboratoriet i København.

Testkit

DET PRAKTISKE

Du bestiller laboratorieanalyser via mig. Du får tilsendt et testkit med en detaljeret dansk vejledning i, hvordan du tager testen og hvordan det fremsendes til laboratoriet. Når svaret kommer fra laboratoriet, modtager du dit svar hos mig i konsultationen.

Foretag din bestilling her

Har du brug for at få lavet laboratorieanalyser, er du velkommen til at kontakte mig.
SPIS DIG RASK
Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask