SPIS DIG RASK ANALYSE TJEK

Vægt

Overvægtig eller undervægtig?

Begge dele er uhensigtsmæssigt. Kan du ikke regulere din vægt i den rigtige retning ved hjælp af en sund kost, så er det måske fordi der er en dybere årsag til at det ikke lykkes.

Ønsker du vægttab eller vægtøgning, er der mange forhold, der kan blokere for at du når dit mål. Kronisk stress, stofskifteubalancer, forhøjet østrogen, tungmetalbelastning, ubalance i tarmflora og genetik er nogle af de områder, som du kan prøve at få udredt.

Du kan blive klogere på din genetik ved hjælp af en DNA-diet analyse. Den kan kaste lys over, om du har sværere ved at forbrænde fedt end normalt. Det kan også være at du tilhører den gruppe, hvor motion ikke fører til et vægttab.

Stress kan blokere for vægtttab. Derfor giver det mening for nogle, at få testet sine stresshormoner. Lavt stofskifte har tendens til at give vægtøgning stort set lige meget hvad du spiser. Få derfor dit stofskifte tjekket, hvis du også har andre symptomer på lavt stofskifte.

Har du været udsat for tungmetaller på et tidspunkt i dit liv, f.eks fra amalgamfyldninger i dine tænder eller måske fra dit arbejde? Så kan der ligge en tungmetalbelastning i kroppen og betyde, at du ikke kan tabe dig.

Gentagne fejlslagne forsøg på vægttab eller vægtøgning slider på motivationen. Søg viden og støtte for at komme videre i din proces.

Her er nogle eksempler på, hvilke test der kan være relevant, når vægttab og vægtvedligehold ikke lykkes. Ud fra din situation, vurderer vi hvilken test der vil være mest relevant for dig

– Stress hormonstest
– DNA diet
– DNA sport
– Stofskiftet
– Tungmetalbelastninger
– Fødevareintollerancer

En hormonanalyse er baseret på spyt, urin eller serum alt afhængig af analysetype.

Er det noget for dig?

Klar til at bestille analyser?

Så bestiller du tid til din første konsultation hos mig. Her finder vi ud af, hvilke laboratorieanalyser du vil få mest gavn af at få taget. Jeg bestiller testene til dig, du betaler direkte til laboratoriet, som sender testkit hjem til dig. Når testsvaret kommer retur fra laboratoriet, mødes vi igen, og taler det grundigt igennem.

I tvivl om du har behov for analyser?

Det finder vi ud når vi mødes. Hos nogle løses sundheds- og sygdomsproblemer udelukkende ved at ændre kost og livsstil. Hos andre er der behov for at dykke lidt dybere ned for at finde nogle af de grundlæggende årsager. Det er her analyser bliver relevante. Vi finder ud af det sammen.

Er det nødvendigt med analyser?

Nej det er det ikke. Flere af mine klienter får det godt og kommer i mål uden af få lavet laboratorieanalyser. Analyserne skal ses som et værktøj. De kan hjælpe os til sammen at få et godt overblik over nogle af de grundlæggende årsager til dine symptomer, hvis en kostomlægning ikke virker godt nok i første omgang.

Foretag din bestilling her

Har du brug for at få lavet laboratorieanalyser, er du velkommen til at kontakte mig.
SPIS DIG RASK
Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask