SPIS DIG RASK ANALYSE TJEK

Stress

Kortvarigt stress kan være sundt. Men varer den stressede tilstand for lang tid, kan det have en skadelig påvirkning på kroppen.

Når du udsættes for stress, er det især hjerne og binyrer, der er på ekstra arbejde. I binyrerbarken produceres stresshormonet kortisol, der har påvirkning på mange andre hormoner i kroppen.

Langvarig aktivering af kortisol kan påvirke andre af kroppens systemer som f.eks hjerte, lunger, lever, immunsystemet, blodårer og muskulalur. Langtidsstress påvirker også dit immunforsvar, og kan have betydning for f.eks inflammation, autoimmune sygdomme, åreforkalkning og binyretræthed.

Langtidstress kan opstå både på grund af ydre påvirkninger som f.eks arbejdstravlhed, sygdom og dårlige relationer. Det kan også være et indre biologisk stress, der kan opstå pga toksiner fra overvækst af svamp i fordøjelsessystemet eller en daglig kost, der er baseret på fødevarer som immunforsvaret reagerer på. Så kort fortalt, så kan din krop reagere på mange forskellige ting, der hver især kan resultere i en stressreaktion i kroppen.

Er der en kronisk ubalance i din krop, kan det være en fordel at kende til kroppens produktion af bl.a stresshormoner. Her er nogle eksempler på, hvornår det er særlig interessant at se nærmere på stresshormoner:

– Udsat for langtidsstress
– Hvis vægttab er umuligt
– Ved lav stofskifte
– Vedvarende træthed

Er det noget for dig?

Klar til at bestille analyser?

Så bestiller du tid til din første konsultation hos mig. Her finder vi ud af, hvilke laboratorieanalyser du vil få mest gavn af at få taget. Jeg bestiller testene til dig, du betaler direkte til laboratoriet, som sender testkit hjem til dig. Når testsvaret kommer retur fra laboratoriet, mødes vi igen, og taler det grundigt igennem.

I tvivl om du har behov for analyser?

Det finder vi ud når vi mødes. Hos nogle løses sundheds- og sygdomsproblemer udelukkende ved at ændre kost og livsstil. Hos andre er der behov for at dykke lidt dybere ned for at finde nogle af de grundlæggende årsager. Det er her analyser bliver relevante. Vi finder ud af det sammen.

Er det nødvendigt med analyser?

Nej det er det ikke. Flere af mine klienter får det godt og kommer i mål uden af få lavet laboratorieanalyser. Analyserne skal ses som et værktøj. De kan hjælpe os til sammen at få et godt overblik over nogle af de grundlæggende årsager til dine symptomer, hvis en kostomlægning ikke virker godt nok i første omgang.

Foretag din bestilling her

Har du brug for at få lavet laboratorieanalyser, er du velkommen til at kontakte mig.
SPIS DIG RASK
Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask