SPIS DIG RASK ANALYSE TJEK

Fordøjelsen

Tarmen skal helst være hjem for et rigt samfund af mikroorganismer, der består af bakterier, svampe og parasitter. Bliver der for stor ubalance i disse mikroorganismer, kan det føre flere forskellige ubalancer og dysbioser med sig. Ved hjælp af laboratorieanalyser, kan du få et mere tydeligt svar på, hvad der foregår i dit tarmsystem. Og forklaringer på hvorfor fordøjelsen måske ikke har virket.

Det er også i tarmen, at du optager næringsstoffer fra din mad. Det kan i nogle situationer være relevant at undersøge om der er en god næringsstofoptagelse af fedtstoffer, proteiner og kulhydrater. Med dette overblik kan fordøjelsen styrkes mere måltrettet.

 

Tjek på fordøjelsen

Kontakt din egen læge, for at undersøge, hvad der kan gøres for at få løst dine problemer. Finder du ikke ud af det i samråd med din læge, så har du mulighed for at få lavet yderligere undersøgelser via private laboratorier.

Der kan laves pusteprøver for at opdage overvækst af bakterier i tyndtarmen. Der er urinprøver der kan tjekke for leaky gut (hullet tarm) og blodprøver der kan vise om der produceres zonulin, der kan forårsage leaky gut. Andre urinprøver kan undersøge energiproduktion og bakterievækst i tyndtarmen. Afføringsprøver kan undersøge diversiteten af bakterier, svampe og parasitter i tyktarmen.

Her er nogle eksempler på, hvornår det er særlig interessant at se nærmere på fordøjelsesanalyser:

– Mavesmerter
– Oppustet
– Kronisk forstoppelse
– Langvaring diarré
– Colitis Ulcerosa
– Morbus Crohn
– Kroniske smerter
– Migræne
– Langvarig træthed
– Auto-immune lidelser

Er det noget for dig?

Klar til at bestille analyser?

Så bestiller du tid til din første konsultation hos mig. Her finder vi ud af, hvilke laboratorieanalyser du vil få mest gavn af at få taget. Jeg bestiller testene til dig, du betaler direkte til laboratoriet, som sender testkit hjem til dig. Når testsvaret kommer retur fra laboratoriet, mødes vi igen, og taler det grundigt igennem.

I tvivl om du har behov for analyser?

Det finder vi ud når vi mødes. Hos nogle løses sundheds- og sygdomsproblemer udelukkende ved at ændre kost og livsstil. Hos andre er der behov for at dykke lidt dybere ned for at finde nogle af de grundlæggende årsager. Det er her analyser bliver relevante. Vi finder ud af det sammen.

Er det nødvendigt med analyser?

Nej det er det ikke. Flere af mine klienter får det godt og kommer i mål uden af få lavet laboratorieanalyser. Analyserne skal ses som et værktøj. De kan hjælpe os til sammen at få et godt overblik over nogle af de grundlæggende årsager til dine symptomer, hvis en kostomlægning ikke virker godt nok i første omgang.

Foretag din bestilling her

Har du brug for at få lavet laboratorieanalyser, er du velkommen til at kontakte mig.
SPIS DIG RASK
Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask