Ernæringsviden

for foreninger og virksomheder
med ernæringsterapeut Carina Kock

Jeg holder foredrag om sundhed. Det skal ikke være kompliceret at leve sundt. Det skal være sådan, at den enkelte kan tage den viden med sig, som giver mening i vedkommendes liv og kan gøre en positiv forandring. For et sundere liv. Så enkelt som muligt.

Det handler ikke om løftede pegefingre, men langt mere om at videreformidle, hvorfor og hvordan deltagerne kan gøre store fremskridt for et bedre helbred.

Jeg holder foredrag om sundhed i virksomheder og foreninger. Jeg inddrager nyeste forskning og jeg bruger min viden fra klinisk praksis til at inspirere til, hvordan viden kan overføres til hverdagen.

Jeg taler både om sundhed generelt og om helt specifikke emner. Se et udpluk af emner nedenfor. Kontakt mig gerne, hvis I har et specifikt emne I ønsker at høre mere om.

Mine foredrag bygger på nyeste forskning og klinisk praksis

Ernæringsterapeut Carina Kock
Del på email

Mine foredrag

Klik og bestil

Spis dig rask

originale foredrag

En god fordøjelse

Det handler ikke kun om hvad du spiser – men om du optager det du spiser.

Kom med på en rejse, der starter på din tallerken, og guider dig gennem hele fordøjelsessystemet. Mange mekanismer skal være i orden for at næringsstofferne fra din mad også optages i kroppens celler.

Lavt Stofskifte

Gennem de seneste år har der været meget opmærksomhed på lavt stofskifte. Flere og flere oplever uforklarlig træthed, vægtøgning eller dårligt humør, uden at der kan findes en forklaring. Måske giver blodprøvesvar fra lægen heller ikke umiddelbart et godt svar.

Stofskiftet er afgørende for sundhed og trivsel, fordi stofskiftehormonerne påvirker stort set alle celler i kroppen.

Overgangsalder

For de fleste kvinder mærkes overgangsalderen. Og ikke nødvendigvis positivt. Hedeture, dårlig nattesøvn, træthed og humørsvingninger er bare nogle af de symptomer som mange kvinder, på vej i overgangsalderen, kan nikke genkendende til.

Ved overgangsalderen kan hormonbalancen være en stor udfordring.

Smerter og inflammation

Mange mennesker lever med kroniske smerter, og har et stort indtag af smertestillende medicin.

Der er kommet meget fokus på smerter og kronisk inflammation de seneste år. Inflammation er en betændelsestilstand i kroppens væv, og den indgår i næsten alle kroniske sygdomme i den vestlige verden.

Stress

Mit foredrag om stress sætter fokus på madens betydning ved længerevarende stressperioder. Langvarig stress udpiner kroppen.
Det kan blive svært at finde energi, at tænke kreativt, at finde livslysten.

Når man er stresset er det fristende at vælge de hurtige madløsninger, slik og koffein.

Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask