Tema Aften

Smerter og inflammation

Foredrag med Carina Kock og Lau Saugman

12. Juni 2019

Lau er uddannet fysioterapeut og osteopat. Har bred erfaring med undersøgelse og behandling af alle former for smerter i bevægeapparatet. Har speciel interesse i kost, kosttilskud samt smertemekanismer
Carina er uddannet ernæringsterapeut DET. Har speciale i det kvindelige hormonsystem og endometriose. Har stor erfaring i at arbejde med smerter og inflammation, med særlig fokus på hormonsystemet og tarmens miljø

Smerter

Der er gennem de senere år sket et paradigmeskift indenfor forståelsen af smerter. Længerevarende smerter er et komplekst fænomen, der ofte har flere årsager. Inflammation kan være en af dem. Inflammation er en betændelsestilstand i kroppens væv, og der findes mange forklaringer på, hvorfor inflammation opstår. Mange af årsagerne har vi selv mulighed for at påvirke i vores valg af livsstil.

Gennem dit valg af kost, træning og livsstil kan du skrue op og ned for kroppens inflammationsniveauer. En uhensigtsmæssig livsstil kan være årsag til, at en inflammation bliver kronisk, og dine smerter svære at slippe af med.

Vil du gerne have en dybere forståelse for smerter og få indsigt i, hvad du selv kan gøre for at mindske dine smerter – så har du nu muligheden. Vi har sammensat et program, der giver dig en viden om smertemekanismer, og et godt overblik over tiltag du kan gøre i din hverdag for at mindske dine smerter.

Har du tidligere hørt vores foredrag om smerter, kan du hente endnu mere viden på denne temaaften. Vi bidrager med nyere forskning indenfor smerter, anti-inflammatorisk kost og fysisk træning.

12. Juni 2019 kl. 18:30 - 21:00

Sted: GLIMT, Græsted Hovedgade 34 A, Græsted

200,00 pr. deltager

Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask