ERNÆRINGSTERAPI KAN GØRE FORSKELLEN

Med ernæringsterapi kan du bruge din mad og livsstil til at få det bedre

SPIS DIG RASK

Ubalancer

Når du mærker at dine nye vaner virker, så motiveres du til at fortsætte den gode udvikling

Carina Kock
Ernæringsterapi handler om at finde de helt grundlæggende årsager til ubalancer. Når du finder frem til dem, og starter stille og roligt med at balancere cellerne i kroppen, så kommer de positive effekter frem.

SPIS DIG RASK

Grundlæggende
årsager

Med ernæringsterapi og opfølgende vejledning i din kostomlægning er der større chance for at du når dit mål

Carina Kock
Har du prøvet at lægge din kost om, uden succes? Eller mærker du bare ingen forskel, når du forandrer dine kostvaner? Så kan det skyldes, at du ikke er kommet helt til bunds i de grundlæggende årsager til dine symptomer, og derfor ikke har fået lagt en god plan fra starten. Min ernæringsterapi støtter dig igennem hele processen.

SPIS DIG RASK

Madvaner

Det kan være en stor omvæltning at lave om på sin kost

Carina Kock
I min klinik er du i fokus. Jeg forklarer dig mulige årsagssammenhænge i dine symptomer, og hvilke forandringer der skal til, for at balancere din krop igen. Madvaner ligger dybt i os, og mange af vanerne er bygget op fra barndommen. Det kræver opmærksomhed, vedholdenhed og viden at lave om på.

SPIS DIG RASK

Nye vaner

Når du mærker at dine nye vaner virker, så motiveres du til at fortsætte den gode udvikling

Carina Kock
Du bestemmer selv farten på dine forandringer, og med min løbende vejledning følger overblik og bedre chance for, at du gennemfører nye vaner med succes. Er du nysgerrig på hvilken betydning din kost har for dig, så prøv at starte et forløb i klinikken. Sammen finder vi frem til de grundlæggende årsager til dine symptomer, og udarbejder en effektiv plan.
SPIS DIG RASK ERNÆRINGSTERAPI
DET ER FORANDRING I TRYGGE RAMMER.

Er du klar?

Er du klar til ernæringsterapi har jeg konsultationer i min klinik i Græsted og via Skype. Når du har booket din første tid, sender jeg dig en bekræftelse og et helbredsskema, som du kan udfylde og sende retur til mig inden vi mødes første gang.

I helbredsskemaet kan du give mig oplysninger om dit helbred, kostvaner, medicinering, kosttilskud, motion og livsstil. Alle dine oplysninger gør, at jeg er velforberedt inden vi mødes til din første konsultation, og du har også selv fået lavet en beskrivelse af dit forløb indtil nu. Det giver god indsigt for os begge.
Nemt og fleksibelt

Bestil din tid online
når du er klar til nye kostvaner

Del på email
Send email her

Del gerne med andre

Du kender måske nogen der har brug for inspiration til at få det bedre?

Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask