Mine Opskrifter

Juice

Vil du i gang med at juice?

Frisklavet juice smager skønt og giver fornyet energi. Juicer kan få de mest fantastiske farver, der vidner om at de indeholder en  stor mængde næringsstoffer. Juicer kan fint indgå i en sund og varieret kostplan, og her er nogle af mine tanker omkring juicing.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvilken juicemaskine jeg anbefaler.

Jeg er mest glad for at bruge en slowjuicer. Som navnet siger kører den langsomt, og den presser saft og kraft skånsomt ud af dine grøntsager og frugter. Jeg er endnu ikke faldet over den ultimative gode juicemaskine, der kun rummer fordele og som er nem og praktisk at rengøre. Så kig dig godt for når du skal købe en juicemaskine. Tjek f.eks om den er nem at rengøre, om den larmer, om der kan skiftes dele på den, hvor store/små stykker grøntsag den kan tage.

Når du juicer frasorteres fibrene fra de grøntsager og frugter du juicer. Da fibre er en vigtig bestanddel af en sund kostplan, skal du sørge for, at du får nok fibre hver dag. Det kan du gøre ved, at du supplerer dine juicer med smoothies, hvor du blender dine grøntsager og frugter og dermed beholder alle fibrene intakt.
Du kan også bruge de fibre (pulpen) som din juicemaskine frasorterer, når du juicer. Du kan bruge pulpen i brød og kager. Du kan evt. erstatte gulerødderne i denne opskrift på boller med gulerødder med pulpen fra din juice.

spis dig rask

Grøn juice

Denne juice har en udrensende effekt. Undgå madspild og brug stokken fra […]

Gulerodsjuice

Gulerødder indeholder beta-caroten, der er en kraftig […]

Spis dig rask

Rødbedejuice

Rødbedejuice kan have en forbedrende effekt på for højt blodtryk. Rødbedejuice […]

Spis dig rask

Selleri juice

En udrensende juice, der gerne skal drikkes på […]
Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask