Spis dig rask opskrifter

Opskrifterne er en starthjælp

At spise en antiinflammatorisk kost er en livsstil, der beroliger immunsystemet, giver et stabilt blodsukker og fodrer de gavnlige tarmbakterier. Antiinflammatorisk kost er fyldt med næringsstoffer, som essentielle aminosyrer, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler.

 

Spis i regnbuens farver – det er antiinflammatorisk kost

Det gamle husråd at spise i regnbuens farver gælder stadig. Farvestofferne i maden indeholder mængder af vigtige næringsstoffer, der er med til at give dig en antiinflammatorisk kost. Når du sammensætter dine måltider så overvej også hvilke farver du bruger. Grøntsager, bønner og linser byder på så utrolig mange smukke farvenuancer, og det er muligt at trylle de lækreste retter frem, når du også tænker i farver.

Det skal være nemt at vælge den sunde livsstil og de gode spisevaner. Tag gerne et kig på mine opskrifter, og lad dig blive inspireret. Alle mine opskrifter kan indgå i en antiinflammatorisk kost plan.

 

Økologi – det sundeste  valg

Jeg anbefaler altid at vælge økologiske varer. Der er ingen grund til at tilføre sin krop sprøjtegifte, hormonforstyrrende stoffer, tilsætningsstoffer eller gensplejset mad. Har du ubalancer i din krop, vil pesticider ikke være med til at gøre dig mere rask. Tvært i mod. Økologi styrker både mennesker, dyr og planeten.

Sunde vaner

SPIS DIG RASK

med sund livsstil

Opskrifterne er en starthjælp til dig, der gerne vil i gang med en antiinflammatorisk kost og en sundere livsstil. Alle opskrifterne er veganske, glutenfri og uden sukker . Jeg laver opskrifter med så få ingredienser som jeg synes det er muligt, for at gøre det nemmere for dig at komme i gang. Jeg håber, at du vil finde en hyggelig vej til sunde vaner i dit køkken.

Sunde vaner

SPIS DIG RASK

med glutenfri livsstil

Der kan være mange grunde til at leve uden gluten. Nogle har cøliaki, allergi, overfølsomhed eller intollerance. Andre har bare følelsen af, at der kommer ro i maven eller kroppen, når gluten undgåes. Har du besluttet dig for at prøve at leve uden gluten, er det en god ide, at du sikrer dig, at du får næringsstoffer og fibre nok i din kost. Er du i tvivl så er du velkommen til at kontakte mig.

Del på email
Del på pinterest
Del på twitter
Del på facebook

Mine opskrifter

Spis dig rask – Kategori oversigt

Arkiv: Mine Sunde Opskrifter

Det hjemmebagte
Det søde
Frokost og aftensmad
Juice
Kolde drikke
Mos og pesto
Plantemælk
Salat
Smoothie og greenie
Start dagen
Suppe
Varme drikke
Scroll til toppen

Ny klinik i hornbæk

SOMMERTILBUD

3. juni 2019 åbner jeg også klinik på Havnevej 7 i Hornbæk.

Det fejrer jeg med et sommertilbud, hvor du sparer 2.000 kr på et forløb over 4 måneder.

Kontakt mig direkte for at starte dit eget forløb med fokus på lige præcis dine behov - og kom i mål med en sund livsstil.

Grib muligheden

Start et
personligt
forløb

Modtag mit nyhedsbrev

Bliv inspireret om mad og raskhed med Spis dig rask